Over mij

Christel Goossens, Online Tuindesigner!

Ik ben Christel Goossens en de vrouw achter de tuinontwerp-webshop.nl. Als tuinontwerper heb ik in de loop der jaren een veelzijdigheid aan opdrachten mogen realiseren, tot volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers. Ik ontwerpt tuinen in uiteenlopende stijlen, van moderne natuurlijke tuinen tot landelijk romantische tuinen, bekijk mijn portfolio en laat je inspireren. Mijn opdrachtgevers zijn particulieren maar ook hoveniers e.a.  Sinds 2013  maak ik ook tuinontwerpen online! En daar ben ik trots op.

Waarom online tuinontwerpen?

Ik merkte dat er een groep mensen was zoals u! Die ik niet kon helpen, omdat ik deze met mijn huidige manier van werken niet kon bereiken. Veel mensen zoeken namelijk online naar tuinontwerpen en lopen daar tegen grenzen aan.

Direct online met je tuin aan de slag.

Iedereen vindt het leuk zijn eigen tuin in te richten, je hebt mooie ideeën in je hoofd, maar hoe vertaal je dit in je eigen buitenruimte? Om er een mooie en praktische tuin van te maken? Vaak lukt dit niet! De wensenlijst voor een gemiddelde tuin is groot, en hier zelf op creatieve wijze een invulling aan geven valt niet mee! Ook het aanbod aan beplanting is enorm, welke planten of bomen moet je kiezen en doen ze het op deze plaats in mijn tuin? Zon, schaduw, te droog, te nat, of wordt het te groot! Dus stress, keuze stress….

Kortom, hulp en  advies kan je wel gebruiken! Het liefst gewoon direct! Vandaar dat ik deze website heb ontwikkeld!

Maak je keuze uit verschillende pakketten

Je kan heel eenvoudig kiezen uit verschillende pakketten, alleen het tuinontwerp, twee schets ontwerpen, definitief tuinontwerp met werktekening/matenplan of uitgebreid met beplantingsplan  en of 3D tekeningen met filmpje “wandeling door de tuin”.  Door een keuze te maken uit een van deze pakketten en de afmeting van de tuin in te voeren is ook de prijs direct inzichtelijk.

Voor particulieren

Met deze website kan iedereen voor zich zelf bepalen wat hij wil, en op eigen tijdstip zijn wensenlijst en informatie, plattegrond en foto’s doorsturen. Vervolgens hebben we tijdens het tuinontwerp maken e-mail of telefonisch contact als het nodig is, om het geheel tot een goed plan te maken. Hopelijk kan ik heel veel mensen helpen met het aanleggen van een duurzame, mooie  maar ook praktische tuin om van te genieten!

Voor hoveniers

Hoveniers jullie  ik wil ook graag helpen met deze site, vaak hebben jullie het in het voor en najaar heel erg druk!  Hierdoor komt het maken van een goed tuinontwerp vaak in het gedrang. Door dit uit handen te geven en online te regelen blijft er meer tijd over voor aanleg en onderhoud van tuinen. Dus laat mij dit voor je regelen!

Deze site probeer ik steeds weer aan te passen aan de wensen van deze tijd, om zo iedereen zo goed mogelijk te helpen!

Ontwerpplan kiezen

Wij hebben verschillende pakketten waaruit u kan kiezen, basic, professioneel en uitgebreid.

Ontwerpstijlen

Voor elk wat wils, kindvriendelijk, onderhoudsvriendelijk, romantisch, klassiek ,modern etc.

Ontwerpen per m2

De ontwerpkosten variëren afhankelijk van de grootte van de tuin en het pakket wat u kiest.

Soort Tuin

Voortuin, achtertuin, balkontuin of seniorentuin, niets is ons te gek.

Niet goed = Geld Terug

Bent u niet tevreden met uw ontwerp, dan ontvangt u altijd uw geld terug

100% digitaal dus minder kosten